De wekker gaat vandaag vroeg. 08:00 uur op, zodat we op tijd wat gegeten hebben en om 10:00 uur al eerste bij het waterpark staan.

Nou, dat valt tegen. We zijn lang niet de eerste. Sterker nog, we hebben mazzel dat we nog in de buurt kunnen parkeren. Wel betaald, maar dat is niet zo erg als je weet hoe ver het lopen was anders.

En wij maar denken dat we het eerste stuk alleen in het park zijn. Het binnen komen en een kluisje zoeken kost ruim 30 minuten en dan hebben we nog niet eens iets gezien of gedaan.

Omdat alles in het kluisje moet, is het foto’s maken ook lastig. We zijn onze water-camera vergeten in te pakken, die ligt nog in Nederland. Maar zelfs dat had nu geen oplossing geweest, want je moet bij bijna alle attracties zelfs je slippers uit.
Dan maar even snel een indruk van waar we drie bedjes hebben kunnen bemachtingen.

En wat we zo om ons heen zien.

De volgende foto’s zijn gejat van internet om jullie toch een indruk te geven. Het is namelijk een héél mooi park, echt een aanrader!

We hebben met z’n vieren, met z’n tweeën en alleen in de band gezeten in verschillende attracties. En de mannen hebben op het blauwe matje de heuvel afgegleden. Joepie!

Veel te lang, wat verbrandt en met honger kleden we ons om en gaan we naar het winkelcentrum waar we eer gister ook waren. Lekker lunchen. Deze keer Aziatisch, super lekker weer!

Nog even snel een fotoshoot met beroemde wezens en dan snel doorlopen.

Het is een groot winkelcentrum. Hierboven eten en hier onder shoppen. Niet te lang blijven hangen, want ik wil nog zwemmen. Zus, mama en papa gaan wat hangen, ik ben in het zwembad te vinden!

En zo aten we thuis wat lichts, want we hebben veel te laat geluncht en veel te veel…. Zwemen, hangen, en lekker schermpjes kijken, een mooie afsluiting van een mooie en drukker dag.