De laatste helft van de week stond in het teken van mijn verjaardag. Taart op school (toeval), juf langs in haar trouwjurk (toeval), uitdelen op school, partijtje, uitdelen op toneel, familie-feest… Eén groot feest!

Om het niet dramatisch lang te maken hierbij een impressie.

Het begint al met een taart in mijn gezicht op de BSO een dag voor mijn eigen verjaardag. Het blijft grappig… en ik blijf er maar intrappen. (behalve bij papa, daar verwacht ik het van).

Dan cadeautjes op bed in de ochtend van mijn verjaardag.

Inclusief Mars die even langs komt.

En natuurlijk inclusief ouders én mijn liefste zus van de hele wereld, die sommige cadeaus heeft gekocht en veel van de cadeaus heeft helpen uitzoeken. Love you zus!

Na de les van vandaag, waar ik natuurlijk weinig heb meegekregen, behalve mijn eigen snoepjes die ik mocht uitdelen :o), lekker verzamelen en met (een deel van) mijn vrienden naar Bounce Valley!

Voor de mensen die het niet kennen, het is een grote hal met één super mega groot opblaaskussen met allemaal leuke onderdelen, hindernissen, glijbanen etc etc.

En verder alleen nog maar meer opblaasonderdelen….

En hier en daar ik ;o)

En nog meer ik, maar ook anderen hoor, alleen zal niet iedereen online willen zeker niet omdat niet iedereen er springend even flatteus uitziet.

Na 1,5 uur springen is het tijd om onbeperkt pizza te eten. We mochten al onbeperkt drinken én krijgen een Slushpuppy mee. Ik zit zó vol!

Als een baby geslapen. Mag dan 11 zijn, ik sliep alsof ik jonger geworden was.

Maar… dat mag de pret niet drukken, vroeg op, lekker even ontspannen voor ik naar theater-les ga.
Daarna komt de familie al weer snel langs en gaan we taart eten en barbecuen.

Oh, eerst  moet iedereen bij theater wel zingen, want ik ben jarig… en ik deel natuurlijk nog wat uit ook!

Snel naar de taart terug, deze keer eens wat anders. Een zelf (door zus) versierde drip-cake.

Er zijn niet veel foto’s gemaakt, maar deze wil ik jullie niet onthouden. Ze staan symbool voor de leuke dag met bbq, familie, taart én cadeautjes. En ter vermaak natuurlijk even lekker naar de speeltuin, lekker voetballen, even naar de Jumbo om koekjes te halen om Smores te kunnen maken.

En dus lekker barbecuen, alleen daar zijn niet eens meer foto’s van gemaakt. Het was zo gezellig dat zelfs papa geen foto’s meer gemaakt heeft…