Na zo’n rustdag (wat uiteindelijk heel zwaar is) gaan we vandaag weer naar buiten. We zoeken een marktje op.

Buiten onze deur is een mooi grasveldje. Hier en daar een salamander, maar deze keer zit er een mooie vogel. Lastig te zien, maar wel mooi ;o)

En niet zo enthousiast voer ons als wij over hem.

We gaan een klein stukje rijden om naar een marktje te gaan.
Het is weer erg warm vandaag, ondanks dat we goed ingesmeerd zijn, is het toch zo veel mogelijk in de schaduw lopen.
Helaas denken er meer mensen zo over en moeten een heel stuk verder boven op een berg in de volle zon parkeren. Wel met mooi uitzicht.

Er zit niets anders op dan een stuk te lopen.

Op de markt, die wel héél erg veel lijkt op de vorige markt, vinden we toch weer leuke spullen. Hier hebben ze mooie shirts van Fortnite en zelfs van Taylor Swift! Die gaan mee in de koffer!
Helaas was het ontbijt vandaag niet de favoriet van Chloé en is het met de hitte en te weinig eten een harde les voor haar. Ze moet gaan zitten omdat haar lichaam aangeeft niet meer te willen in de hitte. Volgende keer dus toch maar wat (meer) eten, om niet onderuit te gaan. Als ze weer helder kan zien en kan lopen gaan we verder.
Bij een ander kraampje moet ze weer even zitten en besluiten we maar naar een airconditioned tent te gaan met eten. Even wat van pasta er in, werkt altijd.

We lopen rustig naar een eet-tent en zorgen voor voldoende aanvulling van onze energie, zodat we de rest van de dag weer gewoon kunnen lopen.

Na de markt gaan we chillen en hangen, zonder verder foto’s te maken.
Daarna gaan we naar de bekendste toeristenplaats Los Americanos, alwaar we lekker gaan eten.

Al met al toch een vermoeiende dag… Deze avond duurt mij te lang.