We bouwen een rustdag in. Geen stress in de ochtend en niet te veel doen… We hebben immers tijd zat.

We zijn nog nooit zo lang op vakantie geweest en zijn gewend om in hoog tempo alles te zien wat er is. Om te voorkomen dat we alles in een keer doen, gaan we vandaag allen naar een outlet-centrum en daarna lekker zwemmen bij ons hotel. Rustig aan, omdat we morgen naar het zwempark denken te gaan.

We zitten met ons huisje in een mooi gebied. Veel groen en mooie bloemen.

Ons huisje is nog niet eens vastgelegd, dat komt vast nog, hier vast de voorkant. De onderste verdieping is van ons.

De outlet-store is wat klein en saai. Geen mooie foto-omgeving. Gelukkig gaan we naar nog een winkelcentrum om wat te kijken en wat eten te halen voor vanavond. Dan kookt mama weer eens. Uit eten is lekker, maar wat mama maakt smaakt lekkerder, dat neemt ons terug in de tijd dat mama nog voor ons kookte thuis… (zo’n 5 dagen geleden dus :o)

Gelukkig is er ook vermaak in het winkelcentrum.

En ook fijn dat ik zus bij mij heb, want ik kan niet bij de grond en kan dus niet sturen.

En zo te zien vindt ze het leuker dan ze zegt, want ze is bloed fanatiek. Samen kunnen we heel wat andere motorrijders inhalen.

En zogezegd, lekker chillen bij het zwembad. Onze telefoon bleef thuis, lekker spatteren zonder na te denken of iets tegen water kan. En daarna lekker genieten van eten van mama gecombineerd met Nerderland Noorwegen (vrouwenvoetbal)

Er is nog een avond markt, zo vertelt mama ons.
Wij hebben echt geen zin meer en besluiten met z’n tweeën thuis te blijven. Kunnen zij lekker even samen op pad.

Nou, ze zijn geweest hoor, maar waren zo weer thuis. Er was geen markt, hahaha de boomers…

Ondertussen vanuit huis… Mars is Mars en slaapt lekker veel. Milky is wat speelser… eigenlijk niets anders dan anders dus.