Vroeg op, want we gaan weer naar het grote zwempark Siam Park.

Dan kunnen we weer lekker glijden etc.
Helaas start het niet zo goed, want als we aankomen en door de mega drukte bij de kaartencontrole zijn, mogen we niet naar binnen. Ondanks dat de vorige keer de dame expliciet zei dat we alleen met onze duim binnen mogen komen, is een ticket nodig. Ander kan je wisselen van persoon met de tickets.

Goed balen, want daarna moeten we in de hitte wachten voor de info-balie, die ons zonder pardon wegstuurt.
Wij hadden juist niets meegenomen omdat we dan niet lang in de rij hoefden te staan. Wij raken er gestrest van, maar uiteindelijk komt de telefoon uit de auto toch mee het park in.

Eenmaal binnen zijn natuurlijk alle bedjes al weg. Op het strand vinden we er nog een gelukkig. Snel nieuwe waterschoenen voor Chloé halen en dan naar de glijbanen.

Geen foto’s omdat we de telefoon stiekem laten liggen en dus niet bij ons hebben. Dat mag ook in veel glijbanen niet; alleen bij de minder enge glijbanen.

Maar, ze maken foto’s die je dan kan kopen aan het einde. En dat doen we dan ook maar.

Niet goed te zien? Hier een betere versie.

We doen heel wat gezellige en heftige glijbanen, maar op een gegeven moment zijn zelfs wij moe.

Er staat nog één glijbaan op onze lijst (tenminste, die van papa en mij), de hoogste!
Mama gaat met Sylvain liever naar het strandje om te spelen en op ons te wachten.

Wow, dat is een gave glijbaan. Best spanend bij het naar boven wandelen, maar zeker de moeite waard. Wel jammer dat mama de telefoon bij zich heeft, en ook weer niet, want je mag niets meenemen, alles moet of, slippers weg (waterschoenen wel) en telefoon en geld in een bak bij de dame die bij de trap staat.
Eenmaal boven voelt het best spannend. Voor ons gaat een kind toch liever naar beneden en vlak voor ons wordt een jongen weggestuurd, die is nog geen 1.40 meter.

Maar wij? Wij gaan!
Geen foto van ons, maar wel van internet.

Dat was een gave afsluiting van een mooie dag!
En nu? Precies, naar huis, douchen en lekker eten.

En gevoerd worden, want dat blijft leuk.