Hèhè, eindelijk weer eens vakantie. Lang geleden zijn we een week weggeweest (Kerst) maar een zomervakantie…

Die ging vorig jaar niet door, en daarom gaan we dit jaar gewoon drie weken. En om Tenerife niet over te slaan gaan we hier alsnog heen. Lekker lang, gewoon omdat het kan!

We hebben met Kerst al geboekt en toen gelukkig besloten om vanaf Rotterdam te gaan, lekker dichtbij.
En dan vliegen we ook nog op mooie tijden, 11 uur de lucht in, is prima te doen.
Oma gaat op ons huis en de katten passen en Martin is zo lief om ons weg te brengen op deze druilige dag.

Gelukkig gaan we toch nog even met de bus, het is niet ver, maar toch… we hebben immers vakantie.

Daar begint de vakantie, of voor de geduldloze onder ons het lange wachten. Het is niet bijzonder groot, lees super klein vergeleken met Schiphol, maar eigenlijk is dat gewoon fijn. Geen stress… het is een relaxvakantie.

Echt heel veel vliegtuigen gaan er niet, dan zal het ook wel net zo druk zijn in het restaurantje.

Ach, wij hebben maar één (set van) tafel(s) nodig om lekker te ontbijten en wat te drinken.

En voor je het weet is het al weer tijd en gaan we het vliegtuig in. Een TUI-toestel.

Het duurt zo’n 4,5 uur en we vertrekken te laat (ongeveer een half uurtje) maar dat zal ons lekker wat, wij zijn al op vakantie.

De rust wordt beloond, we landen keurig na 4 uur en 20 minuten op Tenerife, het grootste en (volgens velen) mooiste Canarische Eiland.

Terwijl wij de koffers halen, is papa vast doorgelopen om de auto te halen. Dat scheelt uren in de rijs staan voor een huurauto. Ondanks dat het lang niet zo druk lijkt als op eerdere vakanties, zijn we toch blij dat we splitsen, want we zijn super snel klaar en kunnen gelijk naar ons huisje.

Het huisje is leuk, maar klein… dat wisten we van te voren hoor, twee huisjes vonden we nog wat overdreven, en een leuk huisje met woon-slaapkamer en een extra slaapkamer gaat prima.
We hebben bewust geen all-inclusive genomen, anders zitten we straks 3 weken 3x per dag hetzelfde te eten, ons niet gezien.
Omdat we niet alle dage weg zullen zijn gaan we eerst naar de supermarkt, daar halen we wat lekkers en wat shampo enzo, waar we geen zin in hadden om dat mee te slepen.

En dan gaan we aansluitend moe maar voldaan richting de drukte om te gaan eten. Alwaar Sylvain gaande het eten in slaap viel door de stem van de man die best goed live kon zingen… Een lange dag vol leuke indrukken en belevenissen… En dit was pas dag 1!

Geheel nutteloos, maar wel leuk om te delen… Chloé heeft onlangs een filmpje gemaakt van de katten, om te laten zien hoe ze hun snoepjes oplikken. Deze heeft ze vandaag pas aan ons laten zien en daarom delen we het ook nu pas. Past wel bij de updates die we einde dag krijgen (en delen) van Mars en Milky die oma bezig houden in ons huis.